Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر معاون میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: کارشناسان میراث‌ فرهنگی پس از وقوع زلزله به مرکز شهرستان تنگستان، شهرها و روستاهای اطراف اعزام و در حال تهیه گزارشی از خسارات احتمالی به بناهای تاریخی هستند.

نصرالله ابراهیمی با اشاره به زلزله ۴.۹ ریشتری بامداد امروز در استان بوشهر ادامه داد: تا این لحظه خسارتی در این زمینه اعلام نشده است، فقط بخشی از دیوار آجری سمت غرب قلعه تاریخی کلات واقع در شهر اهرم (شهرستان تنگستان) ریزش کرده است که این دیوار چندی پیش نیز به دلیل نشست پی حرکت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مرمّت قلعه کلات در سال های اخیر گفت: بخش اعظم این قلعه در دو فاز مرمت و مقاوم سازی شده و بخشی از دیوار فاز سوم -شامل حیاط قلعه که برای یک سایت فرهنگی طراحی شده- قسمتی از پی آن، به علت ارتفاع و نشست ریزش کرده و خسارتی به سایر قسمت های بنای تاریخی وارد نشده است.

این مسئول بیان کرد: این دیوار فاقد ارزش تاریخی بوده و جهت تامین حفاظت محیطی یک دیوار در سال‌های اخیر طراحی و کار شده و در طراحی فاز جدید قرار بر بازسازی و مرمت آن بوده است.

معاون اداره کل میراث فرهنگی بوشهر اضافه کرد: طراحی این بخش از قلعه با برداشت های فنی در سال‌های اخیر صورت گرفته که به دلیل کمبود اعتبار مقاوم سازی مجدد نشده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، ابراهیمی خاطرنشان کرد: کارشناسان میراث فرهنگی به مناطق زلزله زده اعزام شده اند و تا این لحظه خسارت دیگری در این حوزه گزارش نشده است؛ همچنین یگان حفاظت در حالت آماده باش کامل هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرستان تنگستان اداره کل میراث فرهنگی قلعه کلات استان بوشهر استانی فرهنگی و هنری زلزله میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند

علی محمدی گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

وی ادامه داد: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

شهرستان تربت حیدریه در فاصله ۱۴۵ کیلومتری از جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی